雅思

长按二维码,轻松关注托福免费模考微信公众号

轻轻一按,托福水平早知道

轻轻一问,名师助你来备考

剑桥雅思阅读真题10test3passage3原文

信息来源:网络  发布时间:2015-05-16

  本文为大家带来剑桥雅思阅读真题10test3passage3原文供大家参考,希望大家能够关注。雅思阅读是雅思考试的重要部分,有人说得阅读者得雅思,确是如此,而掌握一些雅思阅读真题无疑是很重要的。

  READING PASSAGE 3

  You should spend about 20 minutes on Questions 28-40, which are based on Reading Passage 3 below.

  The meaning of volunteering

  A Volunteering, as some people consider mistakenly is a plethora of people from walk of life as well as activities, but data from the other side of the world suggest otherwise. For example, a survey on who participated in volunteering by the Office for National Statistics (ONS) in the United Kingdom (UK) showed that people in higher income households are more likely than others to volunteer. In England and Wales, 57% of adults with gross annual household incomes of £75.000 or more, have

未完待补充……

  Questions 28-33 Reading Passage 3 has nine paragraphs A -/ Which paragraph contains the following information? Write the letter, A -I, in boxes 28-33 on your Answer Sheet

  28 a description of what does not satisfy the criteria for volunteer work

  29 the impact of voluntary work on the development of individuals

  30 the requirement for both selflessness and self-interest in volunteers

  31 various areas in which people volunteer

  32 the benefit of voluntary work for the young

  33 a mistaken view of volunteering

  Questions 34-37 Choose the correct letter A, B, C or D. Write the correct letter in boxes 34-37 on your answer sheet

  34 The ONS survey was done to find out

  A why people undertook volunteering.

  B how many people participated in volunteering.

  C how many rich people did volunteer work.

  D which people were involved in volunteering.

  35 The ONS survey found that people with university qualification were

  A as lively to volunteer as those with no qualifications.

  B more likely to volunteer than those with no qualifications.

  C less likely to volunteer than those with no qualifications.

  D the only group likely to do formal volunteer work.

  36 It is suggested that rich people volunteer as a result of having

  A clearer goals.

  B fewer children.

  C more spare time

  D greater guilt.

  37 Volunteer work benefits people by teaching them how to

  A function in system.

  B communicate clearly.

  C deal with failure.

  D overcome shyness.

  Questions 38-40

  Complete each sentence with the correct ending, A-F below. Write the correct letter, A-F, in boxes 38-40 on your Answer Sheet

  38 One of the requirements of being a volunteer is being able to

  39 Volunteering can be used as a way for the unemployed to

  40 Employers in general tend to

  A consider workers with volunteer work experience an asset.

  B gain a very well paid job.

  C gain access to a job in a field of interest.

  D benefit most from volunteer work.

  E understand how people behave.

  F want much younger workers.

  以上就是剑桥雅思阅读真题10test3passage3原文分享,希望大家能够关注,后期我们还会陆续为大家带来每篇文章完整版的解析,供大家参考!大家也可以进我们的雅思高分集训营查看完整原文及解析。最后,前程百利雅思频道小编预祝大家考出满意的雅思成绩。更多出国考试信息请继续关注前程百利雅思考试频道,或咨询400-890-6000得到快速专业的回答。

您还可能关注:

雅思考试报名流程

雅思考试全面解读

雅思直播课

分享到:

相关推荐

雅思写作7分,好经验值得分享

剑桥雅思阅读真题10test4passage3原文

30天,从5分到6分

雅思考试