托福

长按二维码,轻松关注托福免费模考微信公众号

轻轻一按,托福水平早知道

轻轻一问,名师助你来备考

托福阅读否定事实信息题合集之TPO6-1

信息来源:网络  发布时间:2015-06-01

  托福阅读否定事实信息题是阅读考试十大题型之一,通常每篇阅读中都会出现;tpo是托福阅读 备考最权威的材料,所以托福小编综合二者,为大家集中整理了tpo阅读中考察的否定事实信息题及其对应的解析,供大家参考使用。本文带来的是TPO6-1的否定事实信息题,一起来看看吧。

  TPO6-1 Powering the Industrial Revolution

  Paragraph 2:

  The source had long been known but not exploited. Early in the century, a pump had come into use in which expanding steam raised a piston in a cylinder, and atmospheric pressure brought it down again when the steam condensed inside the cylinder to form a vacuum.This “atmospheric engine,” invented by Thomas Savery and vastly improved by his partner.Thomas Newcomen, embodied revolutionary principles, but it was so slow and wasteful of fuel that it could not be employed outside the coal mines for which it had been designed. In the 1760s, James Watt perfected a separate condenser for the steam, so that the cylinder did not have to be cooled at every stroke; then he devised a way to make the piston turn a wheel and thus convert reciprocating (back and forth) motion into rotary motion. He thereby transformed an inefficient pump of limited use into a steam engine of a thousand uses. The final step came when steam was introduced into the cylinder to drive the piston backward as well as forward thereby increasing the speed of the engine and cutting its fuel consumption.

  6. According to paragraph 2, Watt's steam engine differed from earlier steam engines, in each of the following ways, except:

  ○ It used steam to move a piston in a cylinder.

  ○ It worked with greater speed.

  ○ It was more efficient in its use of fuel.

  ○ It could be used in many different ways.

  解析 注意这道题由于PDF的打印问题,EXCEPT没大写。排除法,由上题就能看出,B是对的,不选;C的efficient和D的many different ways都可以从倒数第二句中找到,正确,不选;原文没说A是和以前的不同的,所以A错,选

  [2]一直以来,人们很早就了解这种能源,不过没能成功开发。在18世纪早期,泵曾被用于在气缸中使蒸汽推动活塞,气缸内部的蒸汽被压缩形成真空环境,大气压又使得活塞下降,这一由托马斯•赛佛瑞发明并由他的同伴托马斯•纽科门对其进行改良的“大气引擎”,被赋予了革命性的工作原理。但其效率低下且浪费燃料,无法在煤矿以外的地区使用,这与最初的设计期望背道而驰。

  18世纪60年代,詹姆士•瓦特完善了分离的蒸汽冷凝器,因此不必每次活塞运动后都要冷却气缸;随后,他又发明了一种新的方法,使得活塞可以旋转运动,即从原来的往复运动演变成为循环运动,原本效率低下运用范围有限的活塞式结构从此演变成为得到广泛运用的蒸汽模式。最终,蒸汽被运用于汽缸中将活塞推回,从而加快了机器的运转速度并降低了能源消耗。

  以上就是托福阅读TPO6-1中的否定事实信息题及其解析,大家可以在备考的时候参考复习,希望能够帮助大家的考前准备。最后前程百利祝大家都能取得理想的托福考试 成绩。

  您还可能关注:

  前程百利外教小班

  托福考试一对一辅导课程

  托福雅思外教小班课程 

分享到:

相关推荐

托福阅读事实信息题合集之TPO8-3

托福阅读事实信息题合集之TPO8-2

托福阅读事实信息题合集之TPO8-1

托福考试