托福

长按二维码,轻松关注托福免费模考微信公众号

轻轻一按,托福水平早知道

轻轻一问,名师助你来备考

托福阅读否定事实信息题合集之TPO19-1

信息来源:网络  发布时间:2015-06-12

  托福阅读否定事实信息题是阅读考试十大题型之一,通常每篇阅读中都会出现;tpo是托福阅读 备考最权威的材料,所以托福小编综合二者,为大家集中整理了tpo阅读中考察的否定事实信息题及其对应的解析,供大家参考使用。本文带来的是TPO19-1的否定事实信息题,一起来看看吧。

  TPO19-1 The Roman Army's Impact on Britain

  Paragraph 4

  The army also provided a means of personal advancement for auxiliary soldiers recruited from the native peoples, as a man obtained hereditary Roman citizenship on retirement after sen/ice in an auxiliary regiment. Such units recruited on an ad hoc (as needed) basis from the area in which they were stationed, and there was evidently large-scale recruitment within Britain. The total numbers were at least 12,500 men up| to the reign of the emperor Hadrian (A.D. 117-138), with a peak around A.D. 80. Although a small proportion of the total population, this perhaps had a massive local impact when a large proportion of the young men were removed from an area. Newly raised regiments were normally transferred to another province from whence it was unlikely that individual recruits would ever return. Most units raised in Britain went elsewhere on the European continent, although one is recorded in Morocco. The reverse process brought young men to Britain, where many continued to live after their 20 to 25 years of sen/ice, and this added to the cosmopolitan Roman character of the frontier population. By the later Roman period, frontier garrisons (groups of soldiers) were only rarely transferred, sen/ice in units became effectively hereditary, and forts were no longer populated or maintained at full strength.

  10. According to paragraph 4, all of the following changes could be seen in the frontier garrisons by the later Roman period EXCEPT:

  ○Membership in the units passed from father to son.

  ○Fewer soldiers were stationed at the forts.

  ○Soldiers usually were not transferred to different locations.

  ○Frontier units became more effective and proficient.

  解析:EXCEPT题,排除法,A的from father to son做关键词定位至最后一句的hereditary,正确,不选;B的fort做关键词定位至最后一句,正确,不选;C的transfer to different location做关键词定位至最后一句,正确,不选;D原文完全没说,所以错,选

  [4]每一个士兵都会有报酬,但是在那些经济欠发达地区花不了那么多的钱。所以这些多余的钱迅速刺激了基地外的经济。一些服务和商品的需求毫无疑问是由外地的人来完成的,但是本地人当然也会卷入到这个新的经济体系中。士兵中出现了非正式婚姻,这种婚姻直到公元197年才得到了法律的承认,从而在这些军事基地周围发展出一些全新的社会群体。这些定居地就像城镇一样,成为了工匠和生意人的聚集地。

  以上就是托福阅读TPO19-1中的否定事实信息题及其解析,大家可以在备考的时候参考复习,希望能够帮助大家的考前准备。最后前程百利祝大家都能取得理想的托福考试   成绩。

  您还可能关注:

  托福词汇记忆法

  托福口语全面解读

  托福阅读问题及攻克神器

分享到:

相关推荐

托福阅读否定事实信息题合集之TPO18-2

托福阅读否定事实信息题合集之TPO18-1

托福阅读否定事实信息题合集之TPO17-3

托福考试