托福

长按二维码,轻松关注托福免费模考微信公众号

轻轻一按,托福水平早知道

轻轻一问,名师助你来备考

托福阅读修辞目的题合集之TPO34-1

信息来源:网络  发布时间:2015-08-27

  托福阅读修辞目的题是阅读考试中比较常见的一种题型,tpo则是托福阅读 备考最权威的材料,所以托福小编综合二者,为大家集中整理了tpo阅读中考察的修辞目的题及其对应的解析,供大家参考使用。本文带来的是TPO34-1的修辞目的题,一起来看看吧。

  TPO34-1 Islamic Art and the Book

  【1】The arts of the Islamic book, such as calligraphy and decorative drawing, developed during A.D. 900 to 1500, and luxury books are some of the most characteristic examples of Islamic art produced in this period. This came about from two major developments: paper became common, replacing parchment as the major medium for writing, and rounded scripts were regularized and perfected so that they replaced the angular scripts of the previous period, which because of their angularity were uneven in height. Books became major vehicles for artistic expression, and the artists who produced them, notably calligraphers and painters, enjoyed high status, and their workshops were often sponsored by princes and their courts. Before A.D. 900, manuscripts of the Koran (the book containing the teachings of the Islamic religion) seem to have been the most common type of book produced and decorated, but after that date a wide range of books were produced for a broad spectrum of patrons. These continued to include, of course, manuscripts of the Koran, which every Muslim wanted to read, but scientific works, histories, romances, and epic and lyric poetry were also copied in fine handwriting and decorated with beautiful illustrations. Most were made for sale on the open market, and cities boasted special souks (markets) where books were bought and sold. The mosque of Marrakech in Morocco is known as the Kutubiyya, or Booksellers’ Mosque, after the adjacent market. Some of the most luxurious books were specific commissions made at the order of a particular prince and signed by the calligrapher and decorator.

  5. In paragraph 1, why does the author mention the fact that the mosque in Marrakech, Morocco, is known as the Booksellers’ Mosque

  A) To cast doubt on the importance of souks in making books available to common people

  B) To provide an example of a place where books were made at the order of a particular prince

  C) To emphasize how influential and well known the book markets were

  D) To demonstrate the need for religious texts in Islamic lands

  答案:C

  解析:修辞目的题。

  该信息为例子起支持论证的作用,服务的对象为Most were made for sale on the open market, and cities boasted special souks (markets) where books were bought and sold即为说明book markets的作用 迷惑选项 A,D 原文无提及该信息 B 原文提及该信息Some of the most luxurious books were specific commissions made at the orde。

  以上就是托福阅读TPO34-1中的修辞目的题及其解析,大家可以在备考的时候参考复习,希望能够帮助大家的考前准备。最后前程百利祝大家都能取得理想的托福考试 成绩。

  您还可能关注:

  托福词汇记忆法

  托福口语全面解读

  托福阅读问题及攻克神器 

分享到:

相关推荐

托福阅读修辞目的题合集之TPO34-3

托福阅读修辞目的题合集之TPO34-2

21天突破托福词汇-第13天

托福考试