托福

长按二维码,轻松关注托福免费模考微信公众号

轻轻一按,托福水平早知道

轻轻一问,名师助你来备考

托福阅读否定事实信息题合集之TPO20-3

信息来源:网络  发布时间:2015-06-13

  托福阅读否定事实信息题是阅读考试十大题型之一,通常每篇阅读中都会出现;tpo是托福阅读 备考最权威的材料,所以托福小编综合二者,为大家集中整理了tpo阅读中考察的否定事实信息题及其对应的解析,供大家参考使用。本文带来的是TPO20-3的否定事实信息题,一起来看看吧。

  TPO20-3 FOSSIL PRESERVATION

  Paragraph7

  The probability that actual remains of soft tissue will be preserved is improved if the organism dies in an environment of rapid deposition and oxygen deprivation. Under such conditions, the destructive effects of bacteria are diminished. The middle Eocene Messel shale (from about 48 million years ago) of German accumulated in such an environment. The shale was deposited in an oxygen-deficient lake where lethal gases sometimes bubbled up and killed animals. Their remains accumulated on the floor of the lake and were then covered by clay and silt. Among the superbly preserved Messel fossils are insects with iridescent exoskeletons (hard outer coverings), frogs with skin and blood vessels intact, and even entire small mammals with preserved fur and soft tissue.

  12. According to the passage, all of the following assist preservation EXCEPT

  ○The presence of calcite in an organism’s skeleton

  ○The presence of large open areas along an ocean floor

  ○The deposition of a fossil n sticky substances such as sap or tar

  ○The rapid burial of an organism under layers of silt

  解析:EXCEPT题,排除法,由于考全文,应该关注各段开头。A的skeleton和calcite做关键词定位至第六段首句,正确,不选;B的ocean floor在原文中虽然有出现,但open areas没有,所以B错,选;C的sap or tar做关键词定位至第六段最后一句,正确,不选;D的rapid burial和layer of silt做关键词定位至第七段第一句,正确,不选

  [7]如果生物体死于一个快速沉积和缺氧的环境,会有助于软组织残骸的保存。在这种条件下,细菌的破坏性影响会降低。德国始新世中期的麦塞尔页岩(来自4800万年前)就是在这种环境下积累起来的。该页岩在一个缺氧的湖泊里沉积,那里时有致命的气体冒出并杀死动物。动物的残骸在湖底聚集,然后被粘土和淤泥所覆盖。在保存完好的麦塞尔化石中有带闪亮外骨骼(硬质外部覆盖物)的昆虫,皮肤和血管完好无损的青蛙,甚至是毛皮和软组织都完整保存的小型哺乳动物。

  以上就是托福阅读TPO20-3中的否定事实信息题及其解析,大家可以在备考的时候参考复习,希望能够帮助大家的考前准备。最后前程百利祝大家都能取得理想的托福考试   成绩。

  您还可能关注:

  托福词汇记忆法

  托福口语全面解读

  托福阅读问题及攻克神器 

 

分享到:

相关推荐

托福阅读否定事实信息题合集之TPO20-1

托福阅读否定事实信息题合集之TPO19-1

托福阅读否定事实信息题合集之TPO18-3

托福考试