托福阅读句子插入题是阅读十大题型之一,几乎在每篇文章中都会出现,但是有很多同学不能很好的解答这种题型;tpo是托福阅读备考最权威的材料,所以托福小编为大家集中整理了tpo阅读中的句子插入题,供大家参考使用。本文带来的是TPO8的内容,一起来看看吧。
TPO8-1
Paragraph 1: The city of Teotihuacán, which lay about 50 kilometers northeast of modern-day Mexico City, began its growth by 200-100 B.C. At its height, between about A.D. 150 and 700, it probably had a population of more than 125,000 people and covered at least 20 square kilometers. ■It had over 2,000 apartment complexes, a great market, a large number of industrial workshops, an administrative center, a number of massive religious edifices, and a regular grid pattern of streets and buildings. ■Clearly, much planning and central control were involved in the expansion and ordering of this great metropolis. ■Moreover, the city had economic and perhaps religious contacts with most parts of Mesoamerica (modern Central America and Mexico). ■
13. Look at the four squares [■] that indicate where the following sentence could be added to the passage.
In fact, artifacts and pottery from Teotihuacán have been discovered in sites as far away as the Mayan lowlands, the Guatemalan highlands, northern Mexico, and the Gulf Coast of Mexico.
Where would the sentence best fit?
答案:(D)
TPO8-2
Paragraph 5: Ir has not been common at Earth’s since the very beginning of the planet’s history. Because it usually exists in a metallic state, it was preferentially incorporated in Earth’s core as the planet cooled and consolidated. Ir is found in high concentrations in some meteorites, in which the solar system’s original chemical composition is preserved. Even today, microscopic meteorites continually bombard Earth, falling on both land and sea. By measuring how many of these meteorites fall to Earth over a given period of time, scientists can estimate how long it might have taken to deposit the observed amount of Ir in the boundary clay. ■ These calculations suggest that a period of about one million years would have been required. ■However, other reliable evidence suggests that the deposition of the boundary clay could not have taken one million years. ■So the unusually high concentration of Ir seems to require a special explanation. ■
13. Look at the four squares [■] that indicate where the following sentence could be added to the passage.
Consequently, the idea that the Ir in the boundary clay came from microscopic meteorites cannot be accepted.
Where would the sentence best fit?
答案:(C)
TPO8-3
Paragraph 2: Outflow channels are probably relics of catastrophic flooding on Mars long ago. ■They appear only in equatorial regions and generally do not form extensive interconnected networks. ■Instead, they are probably the paths taken by huge volumes of water draining from the southern highlands into the northern plains. ■The onrushing water arising from these flash floods likely also formed the odd teardrop-shaped “islands” (resembling the miniature versions seen in the wet sand of our beaches at low tide) that have been found on the plains close to the ends of the outflow channels. ■Judging from the width and depth of the channels, the flow rates must have been truly enormous—perhaps as much as a hundred times greater than the 105 tons per second carried by the great Amazon river. Flooding shaped the outflow channels approximately 3 billion years ago, about the same times as the northern volcanic plains formed.
12. Look at the four squares [■] that indicate where the following sentence could be added to the passage.
These landscape features differ from runoff channels in a number of ways.
Where would the sentence best fit?
答案:(A)
以上就是托福阅读句子插入题(8),大家可以在备考的时候参考复习,希望能够帮助大家的考前准备。最后前程百利祝大家都能取得理想的托福考试成绩。
您还可能关注:

