托福

长按二维码,轻松关注托福免费模考微信公众号

轻轻一按,托福水平早知道

轻轻一问,名师助你来备考

托福阅读否定事实信息题合集之TPO10-3

信息来源:网络  发布时间:2015-06-03

  托福阅读否定事实信息题是阅读考试十大题型之一,通常每篇阅读中都会出现;tpo是托福阅读  备考最权威的材料,所以托福小编综合二者,为大家集中整理了tpo阅读中考察的否定事实信息题及其对应的解析,供大家参考使用。本文带来的是TPO10-3的否定事实信息题,一起来看看吧。

  TPO10-3 Variations in the Climate

  Paragraph5

  To the extent that the coverage of the global climate from these records can provide a measure of its true variability, it should at least indicate how all the natural causes of climate change have combined. These include the chaotic fluctuations of the atmosphere, the slower but equally erratic behavior of the oceans, changes in the land surfaces, and the extent of ice and snow. Also included will be any variations that have arisen from volcanic activity, solar activity, and, possibly, human activities.

  8. All of the following are mentioned in paragraph 5 as natural causes of climate change EXCEPT

  ○ atmospheric changes

  ○ the slow movement of landmasses

  ○ fluctuations in the amount of ice and snow

  ○ changes in ocean activity

  解析:EXCEPT题,排除法。A对应第二句的fluctuation of the atmosphere,正确,不选;B与原文的changes in land surface有明显区别,错,选;C对应原文的extent of ice and snow,正确,不选;D对应原文的erratic behavior of the ocean,正确,不选

  [5]这些指标中记录的全球气候的覆盖范围已经达到了可以提供真实的气候变化标准的程度,它至少能揭示所有引起气候变化的自然原因是怎样息息相关的。这些原因包括变化多端的大气波动,较慢却同样不稳定的海洋活动,地表变化以及冰雪的覆盖度。还包括所有火山活动、太阳活动,可能还有人类活动会引起的变化。

  以上就是托福阅读TPO10-3中的否定事实信息题及其解析,大家可以在备考的时候参考复习,希望能够帮助大家的考前准备。最后前程百利祝大家都能取得理想的托福考试 成绩。

  您还可能关注:

  免费在线模考系统

  托福117分高分经验分享

  GRE322分高分经验分享

分享到:

相关推荐

托福阅读事实信息题合集之TPO12-3

托福阅读事实信息题合集之TPO12-2

托福阅读事实信息题合集之TPO12-1

托福考试